Graafmachine van 1 ton (2024)

Graafmachine van 1 tonMartin2022-03-01T11:39:24+00:00

Het graafmachinemerk dat ertoe doet

Sjheavy model R319 graafmachines zijn multifunctioneel, krachtig en gaan lang mee. Onze graafmachine van 1 ton is perfect, van het graven van sleuven en het breken van gaten tot het verwijderen van afval en het uitgraven van mijnen.

Sjheavy levert u een hoogwaardige 1-tons graafmachine met een aantrekkelijk uiterlijk en een breed scala aan toepassingen tegen een lage prijs.

De graafmachine van 1 ton van Sjheavy heeft een compact en slank ontwerp waardoor hij zelfs in de meest krappe ruimtes kan komen. Hij is stil en comfortabel en kan veilig worden gebruikt, zelfs in sterk verstedelijkte gebieden.

Stuur ons gerust een bericht voor meer informatie.

Compacte ontwerpen met uitzonderlijke eigenschappen

Sjheavy biedt geweldige machines die soepel en efficiënt werken in verschillende werkomgevingen.

Onze graafmachine van 1 ton heeft een bak, arm, draaiende cabine en beweegbare rupsen. Deze functies zorgen voor superieure graafkracht en mobiliteit, waardoor de uitrusting verschillende taken kan uitvoeren.

De unieke kenmerken van de Sjheavy graafmachine van 1 ton zorgen voor uitzonderlijke prestaties in krappe ruimtes.

Vraag een offerte aan

Graafmachine van 1 ton (2)

Zet je bericht neer

Graafmachine van 1 ton (3)

Kenmerken en functies

 • Een achteroverbouw variërend van 4 tot 12 inch
 • Een intrekbaar onderstel variërend van 28 tot 29,5 inch
 • Maximale graafdiepte van 6 ft en een maximale graafhoogte van 7 ft 8 inch
 • Aangedreven door Kubota met een vermogen van 9.2KM/H of een Briggs & Stratton Petro-motor
 • Voldoet aan de Tier 5- en EPA-emissienorm
 • Mechanische handler met eenvoudige structuur en zeer nauwkeurige joystick voor de piloot
 • Een zwenkgiek die zeer flexibel is van links naar rechts
 • Een ROPS-stang beschermt de machinist tegen gevaar

gerelateerde producten

Graafmachine van 2 ton

Sjzware R330 is een graafmachine van 2 ton. Het wordt over het algemeen gebruikt in kleine civiele projecten zoals tuinieren, landbouw en graven, sleuven graven, nivelleren, heffen, pletten en dozeren vanwege de hoge prestaties en energie-efficiëntie. Vanwege het kleine formaat is dit mini-graafmachine kan probleemloos in krappe ruimtes passen.

Graafmachine van 3 ton

De Graafmachine van 3 ton is veelzijdig, effectief en verfijnd genoeg om verschillende werksituaties aan te kunnen. Het is geschikt voor het scheiden van grond van groenten, boomgaarden, werkzaamheden op bouwafdelingen, rots- en grindgroeven en grondvereffening.

Graafmachine van 5 ton

De Sjheavy R360 is een Graafmachine van 5 ~ 6 ton. Het heeft uitstekende werkefficiëntie en kostenprestaties. Het is eenvoudig te bedienen, gemakkelijk te onderhouden, gemakkelijk te vervoeren en kan in een klein gebied werken.

Super micrograafmachine

De super micrograver, ook wel minigraafmachine genoemd, weegt minder dan 1 ton en wordt gebruikt in kleine huishoudens, tuinen en kassen. De Sjheavy R308 is een micrograafmachine met een gewicht van 0,8 ton, met kenmerken van een prachtig uiterlijk, hoge setup, hogere efficiëntie, laag brandstofverbruik en geschikt voor een groot aantal werkzaamheden.

Sjheavy: de toonaangevende leverancier van apparatuur

De graafmachines van Sjheavy zijn er in verschillende maten en modellen voor projecten van alle soorten en maten. We zijn marktleider geweest in het leveren van hoogwaardige apparatuur in China.

Wij zijn een zeer gerespecteerd bedrijf dat samenwerkt met gerenommeerde industriële toeleveranciers.

We hebben onze apparatuur gemaakt om onze distributeur, wederverkoper, aannemer en eindgebruiker tevreden te stellen. Met de hulp van onze R&D-team, wij passen uw product aan uw behoeften aan.

We hebben hoogwaardige graafmachines gemaakt tegen lage kosten die stabiel en betrouwbaar zijn.

Sinds enkele jaren leveren we hoogwaardige apparatuur die voldoet aan uw standaard en de internationale standaard.

Sjheavy is het juiste merk voor jou. Aarzel niet om ons een bericht te sturen.

Stuur nu uw aanvraag

Galerij

Waarom Sjheavy Minigraafmachine

We bieden producten met uitzonderlijke prestaties en ongelooflijke functies in een zeer compact ontwerp. Sjheavy graafmachine van 1 ton kan verschillende taken aan, waaronder eenvoudig graven in uw gazon en langetermijnprojecten.

Sjzwaar’ Graafmachine van 1 ton verbetert het brandstofverbruik door gebruik te maken van hydraulische technologie. Het is krachtig, productief en gebruiksvriendelijk.

De Sjheavy R319 minigraafmachine is goed gebouwd en wiebelt niet met een volledig uitgeschoven onderstel. Het gewicht van onze onderwagen zorgt voor extra stabiliteit en vergroot het laadvermogen.

Sjheavy minigraafmachine is ideaal voor complexe werkzaamheden waarbij de ruimte beperkt is. We hebben meerdere certificeringen ontvangen, waaronder ISO 9001, SGS en CE.

We hebben een reeks tests uitgevoerd voordat we onze producten op de markt brachten. We zorgen ervoor dat elke graafmachine van 1 ton die we produceren een strikt proces ondergaat dat wordt gegarandeerd door een expert.

We leven ons motto na om elke cent van uw budget de moeite waard te maken. Een kostenbesparend product maar van hoge kwaliteit.

Graafmachine van 1 ton – De definitieve gids

Wat is een graafmachine van 1 ton?

De kenmerken van de graafmachine van 1 ton omvatten flexibiliteit en veelzijdigheid, met zeer efficiënt werk op het terrein, laag olieverbruik, aantrekkelijk uiterlijk en een breed scala aan toepassingen. Dit kleine beest is krachtig genoeg om de benodigde hoeveelheid arbeid sterk te verminderen.

De R319, de graafmachine van 1 ton, biedt meer efficiëntie in een lichtere machine, waardoor machinisten hun productiviteit kunnen verbeteren. Een hydraulisch systeem dat soepel en gepolijst is, helpt u om uit moeilijke situaties te komen. Het heeft een ingeschoven rupsband, die gemakkelijk smalle werkterreinen kan bereiken om handarbeid over te nemen. U kunt snel door kleinere openingen werken en in krappere ruimtes werken. Zero Tail Swing biedt de beste stortingsveelzijdigheid en beschermt ook optimaal tegen werkterreinen.

Welke functies heeft het?

Graafmachine van 1 ton (14)

Vermogen en hydrauliek

De Sjheavy R319 graafmachine heeft optioneel een Yanmar- of Kubota-motor. De perfecte hydrauliek biedt de zwaarste klussen met een efficiënte, kosteneffectieve en betrouwbare efficiëntie. We gebruiken betrouwbare bronnen van hydraulische componenten, zoals Eaton, Hyde, Shimadzu en Doosan. De zeer efficiënte zuigerpompen voldoen aan de vraag, reageren op belasting en produceren continu uitzonderlijke kracht voor bak en arm. Het koelsysteem heeft een standaardconfiguratie van een hydraulische olieradiator. Het is geschikt voor werkzaamheden in besloten ruimtes met weinig geluid en trillingen.

Nauwkeurig besturingssysteem

De nieuwe meerwegregelklep past bij de gebruiksvriendelijke joysticks om de bedieningservaring te verbeteren. De exclusieve regelkleppen bieden een werkgroep die u helpt nauwkeurig te bewegen in krappe ruimtes, waardoor de beweging voorspelbaarder wordt. Door de precieze beweging kan de graafmachine worden verplaatst met minder herpositionering, wat de efficiëntie en werkervaring verbetert. Er is een contragewicht geïnstalleerd om de graafmachine in evenwicht te houden, zodat het koppel stabieler is, waardoor het veiliger is om te rijden.

Npijl Stempo Winnaar

De totale breedte van de R319 is slechts 930 mm, dus hij past gemakkelijk door smalle deuropeningen en gangen. Het is licht genoeg om te verplaatsen tussen binnen- en buitenlocaties, waardoor het verplaatsen van banen een uiterst eenvoudig proces is.

Zero tail swing of no tail swing ontwerp betekent dat de laadbak aan de voorkant iets groter is dan aan de achterkant. Het is immers een uitdaging om een ​​overvolle achtertuin te betreden.

Dankzij de uitschuifbare onderwagen en het uitgeklapte dozerblad kan de graafmachine van 1 ton worden ontworpen voor uitstekende werkstabiliteit en optimale prestaties. Gemakkelijker intrekken is mogelijk vanaf de stoel van de operator.

Graafmachine van 1 ton (15)

Veelzijdige bijlagen

De Sjheavy R319 is gebouwd om veelzijdig te zijn. Niemand maakt aanbouwdelen voor minigraafmachines zoals wij. We helpen je nieuwe banen aan te nemen en meer uit je systeem te halen, of het nu gaat om het slopen van beton, het slopen van huizen of het graven van boomgaten. Uw graafmachine is meer dan alleen een graafmachine. Het is een veelzijdige drager met meer dan een dozijn hulpstukken om uit te kiezen.

Graafmachine van 1 ton (16)

Zend ons een bericht

NEEM CONTACT MET ONS OP
 • [emailprotected]

 • +86 130 0273 0397

 • ma-za. 9.00 – 18.00 uur

Graafmachine van 1 ton (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duncan Muller

Last Updated:

Views: 6583

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duncan Muller

Birthday: 1997-01-13

Address: Apt. 505 914 Phillip Crossroad, O'Konborough, NV 62411

Phone: +8555305800947

Job: Construction Agent

Hobby: Shopping, Table tennis, Snowboarding, Rafting, Motor sports, Homebrewing, Taxidermy

Introduction: My name is Duncan Muller, I am a enchanting, good, gentle, modern, tasty, nice, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.